TEFAL OPTIGRILL+ Τοστιέρα GC712D

OPTIGRILL+ Τοστιέρα GC712D  Η έξυπνη τοστιέρα!

Η Tefal δημιουργεί την πρώτη συσκευή υγιεινού ψησίματος, την ηλεκτρική ψηστιέρα Optigrill+, η οποία αντιλαμβάνεται το πάχος και την ποσότητα του φαγητού και αναλόγως ψήνει! Ιδανική επιλογή καθώς υποδεικνύει το επίπεδο ψησίματος από rare σε well-done και διαθέτει 6 διαφορετικά προγράμματα για διαφορετικά είδη φαγητών καθώς και χειροκίνητη λειτουργία για ψήσιμο λαχανικών.

Κωδικός: GC712D12

Με την έξυπνη τοστιέρα Tefal OptiGrill+, η οποία αποτελεί την τελευταία μας καινοτομία, η έξυπνη τεχνολογία συμβάλλει στο νόστιμο ψήσιμο!

Χάρη στην τεχνολογία του «αισθητήρα ψησίματος», ο χρόνος και η θερμοκρασία ρυθμίζονται αυτόματα ανάλογα με το πάχος και την ποσότητα του φαγητού που έχουν τοποθετηθεί πάνω στην ψηστιέρα με βάση 6 επιλογές φαγητών (μπέργκερ, Κοτόπουλο, τοστ, λουκάνικο, κρέας, ψάρι) και λειτουργία απόψυξης.

Με ενδειξη επίπεδου ψησίματος και ηχητική ειδοποίηση σε κάθε στάδιο

Πιο συγκεκριμένα, το μοβ χρώμα για την προθέρμανση, το μπλε και στη συνέχεια το πράσινο στην αρχή του ψησίματος, το κίτρινο όταν το φαγητό είναι ελαφρά ψημένο, το πορτοκαλί για το μέτρια ψημένο φαγητό και το κόκκινο για το καλοψημένο φαγητό.

Προσαρμόζεται απολύτως στα γούστα του καθενός!

Σηκώστε απλά το καπάκι για να πάρετε το κρέας σας όταν θα είναι έτοιμο και αφήστε το υπόλοιπο κρέας μέχρι να γίνει well done!

Η επιπλέον χειροκίνητη λειτουργία με τα 4 χειροκίνητα προγράμματα για οποιοδήποτε είδος φαγητού, σας επιτρέπει να ψήνετε ό,τι θέλετε και όπως ακριβώς το θέλετε!

Ακόμη και φρούτα και λαχανικά!

Βασικά
 • Εσείς έχετε τον έλεγχο!

  Χειροκίνητη λειτουργία με 4 ρυθμιζόμενα επίπεδα θερμοκρασίας για να ψήνετε κάθε είδος φαγητού όπως το θέλετε, συμπεριλαμβανομένων φρούτων και λαχανικών

 • 6 αυτόματα προγράμματα ψησίματος

  Εξειδικευμένα προγράμματα ψησίματος για διαφορετικά είδη φαγητών: μπιφτέκια, πουλερικά, σάντουιτς, λουκάνικα, μπριζόλες και ψάρια.

   

 • Ένδειξη κατάστασης ψησίματος

  Παρακολούθηση της κατάστασης ψησίματος για τέλεια αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα ψησίματος: υποδεικνύει την εξέλιξη του ψησίματος και σας ειδοποιεί με έναν ήχο/ μπιπ σε κάθε στάδιο, για να γνωρίζετε πότε το γεύμα σας έχει ψηθεί όπως σας αρέσει!

 • Αυτόματος αισθητήρας ψησίματος

  Αυτόματη μέτρηση πάχους: προσαρμόζεται αυτόματα στη σωστή θερμοκρασία για το μέγεθος και το πάχος κάθε φαγητού σε ένα από τα προγράμματα που διατίθενται.

 • Ευκολία στο καθάρισμα

  Οι αντικολλητικές πλάκες αλουμινίου και ο δίσκος συλλογής υγρών πλένονται και στο πλυντήριο πιάτων.

 • Επιπλέον μεγάλος δίσκος συλλογής υγρών

  Μεγάλος δίσκος συλλογής υγρών και πλάκες με γωνία 7°, για τη διασφάλιση της απομάκρυνσης των υγρών του ψησίματος.

 • Υψηλή απόδοση: πλάκες αλουμινίου

  Πλάκες αλουμινίου υψηλής απόδοσης με επικάλυψη PTFE για εύκολο καθάρισμα.

Χαρακτηριστικά
Αριθμός μερίδων Έως 4 άτομα  
Color indicator  
Ισχύς (W) 2000  W
Κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων Πλάκες & Δίσκος συλλογής υγρών  
Χρώματα silver  
   
Αυτόματο σύστημα μαγειρέματος    
Round shape Colour indicator  
Μη αυτόματη λειτουργία    
   
Πλάκες με αντικολλητική επίστρωση    
Διαστάσεις πλακών 30 x 20  cm
Αποσπώμενες πλάκες    
Διαστάσεις επιφάνειας μαγειρέματος 30 x 20  cm
Επιφάνεια ψησίματος 600  
Αφαιρούμενος δίσκος συλλογής υγρών    
Πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων    
Σώμα Ανοξείδωτο ατσάλι  
Λαβή Θερμοπλαστική  
Διακόπτης on/off    
Ενδεικτική λυχνία    
Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης    
Φωτεινή ένδειξη έναρξης ψησίματος    
Μήκος καλωδίου τροφοδοσίας 0,8  m
Περιλαμβάνονται συνταγές    
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Όχι. Αφού ολοκληρωθεί η πρώτη παρτίδα, ανοίξτε εντελώς το γκριλ και βγάλτε το φαγητό. Κλείστε το γκριλ και πατήστε OK. Δεν χρειάζεται να σβήσετε πρώτα το γκριλ. Όταν αναβοσβήσουν ξανά οι λυχνίες, επιλέξτε τη λειτουργία που θέλετε. Η φάση προθέρμανσης πρέπει να είναι πολύ πιο σύντομη από την πρώτη φορά, επειδή οι πλάκες είναι ήδη ζεστές. Όταν η συσκευή Optigrill εκπέμπει ηχητικό σήμα ότι είναι έτοιμη, ανοίξτε και πάλι το γκριλ, βάλτε τη δεύτερη παρτίδα φαγητού στις πλάκες και συνεχίστε κανονικά.
Υπάρχουν 4 επίπεδα θερμοκρασίας, όπως φαίνεται στον έγχρωμο δείκτη:
Πράσινο: 110°C (230°F έως 257°F)
Κίτρινο: 190°C (356°F έως 383°F)
Πορτοκαλί: 225°C (428°F έως 455°F)
Κόκκινο: 270°C (518°F έως 545°F)
Όχι, επειδή οι αισθητήρες μαγειρέματος δεν είναι ενεργοποιημένοι σε μη αυτόματη λειτουργία.
Πριν καθαρίσετε το γκριλ σας, περιμένετε περίπου 45 λεπτά ώσπου να κρυώσει η συσκευή. Για να απομακρύνετε μεγάλα υπολείμματα φαγητού από τις πλάκες του γκριλ ή στις πλευρές, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ξύλινη ή πλαστική σπάτουλα. Για να καθαρίσετε το γκριλ και τα εξαρτήματα του γκριλ, χρησιμοποιήστε ένα πανί βρεγμένο με ζεστό νερό. Μην βυθίζετε το γκριλ σε νερό. Μην χρησιμοποιείτε διαβρωτικά προϊόντα καθαρισμού ή προϊόντα που περιέχουν αλκοόλ ή καύσιμο, επειδή θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβες στη συσκευή.
Δεν είχατε ανοίξει εντελώς τη συσκευή όταν τοποθετήσατε το φαγητό στις πλάκες του γκριλ πριν από το ψήσιμο. Λύσεις: Για να μπορεί η συσκευή να ανιχνεύσει την έναρξη του κύκλου ψησίματος, η συσκευή πρέπει να ανοίξει εντελώς πριν από κάθε κύκλο ψησίματος. Εάν όχι, ο κύκλος ψησίματος δεν ξεκινά. Ανοίξτε εντελώς το γκριλ και μετά κλείστε το και πατήστε OK.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Η συσκευή έχει ανιχνεύσει ένα πρόβλημα και ενδέχεται να χρειάζεται επισκευή.
Εάν αφήστε τη συσκευή ανοικτή μεταξύ 2 κύκλων ψησίματος, η συσκευή θα τεθεί σε λειτουργία ασφαλείας και θα πρέπει να την επανεκκινήσετε. Για να εξασφαλίσετε βέλτιστα αποτελέσματα ψησίματος, δεν πρέπει να ανοίγετε τη συσκευή για περισσότερο από 1 λεπτό κατά τη διάρκεια των κύκλων ψησίματος. ΕΠΕΝΑΚΚΙΝΗΣΤΕ τη συσκευή βγάζοντάς την από την πρίζα για 2-3 λεπτά και ξεκινώντας ξανά τον πλήρη κύκλο ψησίματος.
Εάν το πάχος του φαγητού είναι κάτω των 4 mm, είναι υπερβολικά λεπτό (όπως φέτες μπέικον) και ενδέχεται να μην ανιχνευθεί. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, πατήστε απλώς το πλήκτρο OK για να επιβεβαιώσετε την έναρξη του ψησίματος.
Ξεκινήσατε να ψήνετε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία προθέρμανσης.
Για να το διορθώσετε αυτό: - σβήστε τη συσκευή, αφαιρέστε τα τρόφιμα, επανεκκινήστε τη συσκευή και, στη συνέχεια, επιστρέψτε στην επιλογή προγράμματος και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η προθέρμανση πριν μαγειρέψετε τα τρόφιμα.
Εάν το πρόβλημα επιμείνει, παρά την εφαρμογή των παραπάνω οδηγιών: η συσκευή ενδέχεται να χρειάζεται επισκευή.
• Οι πλάκες του γκριλ δεν έχουν τοποθετηθεί σωστά στα άγκιστρά τους και, επομένως, οι αισθητήρες δεν μπορούν να ανιχνεύσουν σωστά το φαγητό.
Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, σβήστε τη συσκευή και αφήστε τη να κρυώσει. Στη συνέχεια, τοποθετήστε σωστά την πλάκα ψησίματος.
• Ξεκινήσατε να ψήνετε τα τρόφιμα ανάμεσα στις πλάκες χωρίς προθέρμανση.
Για να το διορθώσετε αυτό: απενεργοποιήστε τη συσκευή, αφαιρέστε τα τρόφιμα, κλείστε τη συσκευή. Ενεργοποιήστε ξανά τη συσκευή, επιλέξτε και επιβεβαιώστε ένα πρόγραμμα και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η προθέρμανση.
• Εάν το πρόβλημα επιμείνει, παρά την εφαρμογή των παραπάνω οδηγιών: η συσκευή ενδέχεται να χρειάζεται επισκευή.
Αυτό μπορεί να συμβαίνει λόγω ακατάλληλου καθαρισμού των πλακών ψησίματος.
Συνιστούμε να πλένετε τις πλάκες ψησίματος με τον παρακάτω τρόπο πριν τις βάλετε στο πλυντήριο πιάτων για να αφαιρέσετε τα κατάλοιπα τροφίμων:
- Μουλιάστε τις πλάκες σε καυτό νερό και απορρυπαντικό πιάτων που διαλύει τα λίπη για περίπου 30 λεπτά,
- Τρίψτε και τις δύο πλευρές της πλάκας με ένα σφουγγάρι ή βούρτσα, καυτό νερό και καθαριστικό πιάτων για λίπη,
- Ξεπλύνετε,
- Τοποθετήστε στο πλυντήριο πιάτων.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.