TEFAL INGENIO αναδιπλούμενη ζυγαριά κουζίνας BC5400

INGENIO αναδιπλούμενη ζυγαριά κουζίνας BC5400 Αναδιπλούμενη ζυγαριά κουζίνας που χωράει παντού
Η αναδιπλούμενη ζυγαριά κουζίνας Ingenio διαθέτει καινοτόμο και κομψό σχεδιασμό και είναι η βολική και πολυχρηστική λύση που χρειάζεστε. Χωράει σε κάθε αποθηκευτικό χώρο, ακόμα και σε πολύ μικρές κουζίνες και ζυγίζει αποτελεσματικά χάρη στα έξυπνα χαρακτηριστικά της όπως η λειτουργία ΑΠΟΒΑΡΟΥ, η λειτουργία υγρών και η δυνατότητα ζύγισης σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης. Οι μπαταρίες περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Κωδικός: BC5400V0

Ζυγαριά κουζίνας Ingenio: Ψηφιακή ζυγαριά που χωράει παντού

Με την αναδιπλούμενη ζυγαριά Ingenio μπορείτε να απολαμβάνετε την άνεση μιας ζυγαριάς κουζίνας σε μικρό μέγεθος που εξοικονομεί χώρο. Τα πλαϊνά της ξεδιπλώνουν και δημιουργούν μια σταθερή επιφάνεια ζύγισης, ιδανική για να τοποθετήσετε επάνω της κάθε περιέκτη. Όταν διπλώνει, αποθηκεύεται πανεύκολα σε κάθε κουζίνα. Αυτή η ψηφιακή ζυγαριά μπορεί να ζυγίσει ακόμα και μεγάλες ποσότητες και είναι ιδανική για όλες τις αγαπημένες σας συνταγές όπως λαχταριστά κουλουράκια ή τηγανίτες. Η λειτουργία ΑΠΟΒΑΡΟΥ σας επιτρέπει να ζυγίζετε στον ίδιο περιέκτη ό,τι επιθυμείτε, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε τα υλικά. Διαθέτει και μια εξαιρετικά πρακτική λειτουργία ζύγισης υγρών ώστε να μπορείτε να αλλάζετε τη ρύθμιση από γραμμάρια σε ml και προσφέρει τη δυνατότητα ζύγισης σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης (g / fl. oz / lb. oz / ml). Η συσκευασία περιλαμβάνει τρεις μπαταρίες LR03 AAA για να τη χρησιμοποιήσετε αμέσως.
Βασικά
 • Αναδιπλούμενη ζυγαριά

  Τα πλαϊνά της ξεδιπλώνουν και δημιουργούν μια σταθερή επιφάνεια ζύγισης, ιδανική για να τοποθετήσετε επάνω της κάθε περιέκτη. Μόλις διπλώσει, το μικρό της μέγεθος χωρά ακόμα και στις μικρότερες κουζίνες.

 • Μεγάλη χωρητικότητα

  Ιδανική για όλες τις αγαπημένες σας συνταγές, από κουλουράκια μέχρι τηγανίτες.

 • Εγγυημένα αποτελέσματα

  Iδανική για συνταγές φούρνου, όπου το κάθε γραμμάριο είναι σημαντικό για την επιτυχία.

 • Έξυπνα χαρακτηριστικά

  Εξοικονομήστε χρόνο και καθάρισμα κατά το ψήσιμο ή το μαγείρεμα: χάρη στη λειτουργία ΑΠΟΒΑΡΟΥ μπορείτε να ζυγίζετε το ένα υλικό μετά το άλλο στον ίδιο περιέκτη. Δεν χρειάζεται να μεταφέρετε τα υλικά σε διαφορετικά σκεύη - απλώς πιέστε το κουμπί της ζυγαριάς για να μηδενιστεί το βάρος και συνεχίστε να προσθέτετε υλικά.

 • Εξαιρετικά βολική

  Δεν χρειάζεται δοσομετρητής: μπορείτε πολύ εύκολα να αλλάζετε τη ρύθμιση από γραμμάρια σε ml. Επίσης, η δυνατότητα ζύγισης σε διαφορετικές μονάδες μέτρησης (g / fl. oz / lb. oz / ml) αποτρέπει από τυχόν λάθη.

 • Έτοιμη για χρήση

  Η συσκευασία της ζυγαριάς περιλαμβάνει τρεις μπαταρίες LR03 AAA για να τη χρησιμοποιήσετε αμέσως.

Χαρακτηριστικά
ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ
Μέτρηση βάρους 5 kg  
ΕΞΥΠΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Λειτουργία απόβαρου    
Λειτουργία υγρών    
Χωρητικότητα 5  kg
Κλίμακα 1  g
Πλατώ ζύγισης Plastic  
Τύπος μπαταρίας AAA  
Αριθ. μπαταριών 3  
Οπτική παρουσίαση/μέγεθος οθόνης 23 x 17  mm
Χρώματα HOLI  
Περιλαμβάνονται μπαταρίες    
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Βάρος μονάδας μπαταρίας 33  g
ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ
Αυτόματο OFF    
Ευαίσθητο πληκτρολόγιο    
Οδηγίες & Εγχειρίδια
Συχνές ερωτήσεις
Για να ρυθμίσετε το απόβαρο, πρώτα απ' όλα:
• ενεργοποιήστε τη ζυγαριά
• τοποθετήστε το σκεύος σας στο δίσκο (το σκεύος ενδέχεται να υπερκαλύπτει το δίσκο)
• πατήστε «ON/OFF» και περιμένετε να εμφανιστεί στην οθόνη η τιμή μηδέν.
Το βάρος του σκεύους αφαιρείται αυτόματα
Σκουπίστε τη ζυγαριά με ελαφρά υγρό πανί και στεγνώστε την εντελώς. Μην βυθίζετε τη συσκευή σε νερό. Μην χρησιμοποιείτε λειαντικά προϊόντα. Για το δοχείο και το καπάκι που συνοδεύουν ορισμένα μοντέλα: - δεν πρέπει να τα θερμαίνετε ούτε να τα χρησιμοποιείτε στο φούρνο μικροκυμάτων, - συνιστάται η πλύση στο χέρι που εγγυάται την παρατεταμένη χρήση.
Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες στο εγχειρίδιο χρήστη για την εκκίνηση της συσκευής, σιγουρευτείτε ότι η ηλεκτρική πρίζα σας λειτουργεί συνδέοντας μια άλλη συσκευή. Εάν εξακολουθεί να μη λειτουργεί, μην προσπαθήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επισκευάσετε τη συσκευή μόνοι σας αλλά πηγαίνετέ την σε εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Μην χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο, αναθέστε την αντικατάστασή του σε ένα εγκεκριμένο κέντρο επισκευής.
Συσκευές, όπως φούρνοι μικροκυμάτων ή κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούνται κοντά στη ζυγαριά, μπορούν να προκαλέσουν παρεμβολές στην ένδειξη βάρους. Μην αφήνετε τη ζυγαριά κοντά σε πηγή θερμότητας. Μην τοποθετείτε ζεστά σκεύη επάνω στη ζυγαριά.
Η συσκευή σας περιέχει πολύτιμα ανακτήσιμα ή ανακυκλώσιμα υλικά. Αφήστε την σε ένα σημείο αποκομιδής αστικών απορριμμάτων της περιοχής σας.
Παρακαλείσθε να ανατρέξετε στην ενότητα «Εξαρτήματα» του δικτυακού τόπου για να βρείτε εύκολα ό,τι χρειάζεστε για το προϊόν σας.
Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ενότητα «Εγγύηση» του δικτυακού τόπου.
Αν πιστεύετε ότι λείπει κάποιο μέρος, καλέστε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση.