Στήθος Κοτόπουλο με Σάλτσα Diable

Στήθος Κοτόπουλο με Σάλτσα Diable

Κυρίως πιάτα

  • 1

    Αριθμός ατόμων

  • Φτηνό

    Κόστος

  • Πολύ εύκολο

    Δυσκολία

  • Χρόνος προετοιμασίας

  • Χρόνος μαγειρέματος

Συστατικά

  • 150 g στήθος κοτόπουλο (χωρίς κόκαλο)
  • Μισός κύβος ζωμού κότας
  • 300ml ξηρό λευκό κρασί
  • 2 ξηρά κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
  • 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
  • Αλάτι και πιπέρι καγιέν

Προετοιμασία

Για να φτιάξετε τη σάλτσα diable, βράστε το λευκό κρασί με το ψιλοκομμένο ξηρό κρεμμύδι έως ότου εξατμιστεί το μισό.

Αποσύρετε από τη φωτιά.

Διαλύστε τον κύβο ζωμού στο κρασί.

Προσθέστε το πιπέρι καγιέν και την μουστάρδα.

Χρησιμοποιήστε τη σάλτσα για να επικαλύψετε το κρέας και μαγειρέψτε για 6-10 λεπτά σε κάθε πλευρά.