Κεσαντίγιας

Κεσαντίγιας

Κυρίως πιάτα

  • 4

    Αριθμός ατόμων

  • Φτηνό

    Κόστος

  • Εύκολο

    Δυσκολία

  • Χρόνος προετοιμασίας

  • Χρόνος μαγειρέματος

Συστατικά

  • Τορτίγιες με Αλεύρι
  • 4 τυριά τριμμένα ιταλικού τύπου ή τριμμένα τυριά της επιλογής σας
  • Καβουρόψιχα σε σβώλους (στραγγισμένη καλά), ψημένο κοτόπουλο ή λαχανικά σοτέ
  • Σάλτσα

Προετοιμασία

Βάλτε 1 τορτίγια σε προθερμασμένο τηγάνι.

Καλύψτε με τυρί.

Βάλτε επάνω αρκετή καβουρόψιχα ή άλλη γέμιση.

Σοτάρετε ελαφρώς σε μέτρια φωτιά.

Βάλτε άλλη μία τορτίγια από πάνω και γυρίστε τις για να ροδίσει και η άλλη πλευρά.

Σερβίρετε με σάλτσα που έχετε ζεστάνει σε μικρό κατσαρολάκι.