Αρχική Σελίδα > Service Πελατών > Ερωτήσεις & Απαντήσεις


Ερωτήσεις & ΑπαντήσειςΕάν η συσκευή σας δεν δουλεύει σωστά, παρακαλούμε αναφερθείτε παρακάτω. Έχουμε επιλέξει για εσάς τα πιο κοινά θέματα και λύσεις και τις πιο συχνές ερωτήσεις

 

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και συμβουλή, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της TEFAL. Πατήστε εδώ για επικοινωνία.Ok

 
1 -Πως καθαρίζω την βαλβίδα των αλάτων του σίδερου TEFAL;
2 -Πως καθαρίζω την πλάκα Supergliss/Ultragliss στο σίδερο Tefal;
3 -Που μπορώ να χρησιμοποιήσω τον κάθετο ατμό;
4 -Τι είδους νέρο μπορώ να χρησιμοποιήσω στο σιδερό μου;
 

1 - Πως καθαρίζω την βαλβίδα των αλάτων του σίδερου TEFAL;Αφαιρέστε την βαλβίδα των αλάτων απο το σίδερο σας και αφήστε το για 4 ώρες σε ένα ποτήρι με ξύδι ή χυμό λεμονιού.
2 - Πως  καθαρίζω την πλάκα Supergliss/Ultragliss στο σίδερο Tefal;

Η πλάκα μπορεί να καθαριστεί με ένα σφουγγαράκι κουζλινας ειδικό για αντικολλητικές επιφάνειες με ζεστό νερό και υγρό σαπουνιού. Για δύσκολες ακαθαρσίες χρησιμοποιήστε κρέμα τύπου JIF, ζεστό νερό και το σφουγγαράκι κουζίνας.
3 - Που μπορώ να χρησιμοποιήσω τον κάθετο ατμό;

Ο κάθετος ατμός είναι χρήσιμος στο σιδέρωμα κουρτινών και άλλων ευαίσθητων ρούχων, όπως κουστουμιών και φορεμάτων.
Απλά τοποθετήστε το ρούχο τεντωμένο η κάθετο σε κρεμάστρα. Βάλτε το θερμοστάτη στο MAX, πίεστε συνεχώς το διακόπτη ατμού και μετακινήστε το σίδερο πάνω-κάτω. Κρατήστε το σίδερο λίγα εκατοστά μακρυά από το ύφασμα ώστε να αποφευθχεί το κάψιμο.


4 - Τι είδους νέρο μπορώ να χρησιμοποιήσω στο σιδερό μου; Τα σίδερα TEFAL έχουν κατασκευαστεί ώστε να λειτουργούν με νερό βρύσης. Το σύστημα καθαρισμού αλάτων θα καθαρίσει το νερό κατάλληλα. Παρακαλώ μην χρησιμοποιήτε το καθαρό από μεταλλικά άλατα νερό. Το νερό από τους στεγνωτήρες ενδυμάτων, ή μαλακό νερό, νερό από τα ψυγεία, τις μπαταρίες ή τα κλιματιστικά μηχανήματα, το καθαρό αποσταγμένο νερό ή το νερό βροχής δεδομένου ότι αυτά μπορούν να βλάψουν το σίδερο. Αυτού του είδους τα νερά περιλαμβάνουν οργανικά απόβλητα, τα οποία συμπυκνώνονται όταν θερμαίνονται και μπορούν να προκαλέσουν καφετί λεκέες στο ρούχο.

 Service Πελατών
Σημεία Πώλησης
Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Service
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Οδηγός Αγοράς
Πληροφορίες για την Εγγύηση
Επικοινωνήστε μαζί μας